Sponsorer

Jeg har nogle fantastiske sponsorer, som gør det muligt for mig at dyrke min sport på elite niveau. Jeg er meget stolt og taknemmelig for mine sponsorers hjælp.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bents Sponsorer

Joha (www.joha.dk) 

Joha er en af skandinaviens største producenter af undertøj og nattøj til babyer og børn. Joha er lig med kvalitet. På samme adresse i sunds finder man mærket Hammerthor, som tilbyder undertøj og strømper af høj kvalitet til mænd
 

Fusion (www.fusion.dk) 

Jeg har igennem mange år haft en god sponsoraftale med Fusion, som sponsorerer mig med træningstøj og konkurrencetøj. Fusions produkter er flotte, har en fantastisk pasform og er funktionelle med mange gode features. Samarbejdet med Fusion er meget værdifuldt for mig. Lonnie bliver også forkælet med lækkert træningstøj og konkurrencetøj. Fusions produkter er fantastiske til triathlonsporten, hvad enten man kører kort- eller langdistance.      


Club La Santa (www.clublasanta.dk)

Vi har siden 1995 været på Club La Santa adskillige gange, ofte flere gange om året. Club La Santa har en særlig betydning for vores lille familie. Vi føler os hjemme og elsker at opholde os her. Jeg har en del år været træner i forbindelse med Triathlon camps på Club La Santa. Disse camps har været lærerige og det har været spændende at udveksle erfaringer med nuværende professionelle triathleter, som samtidigt er mine konkurrenter. En fantastisk sponsoraftale med Club La Santa gør det muligt for os at forberede os optimalt til vigtige stævner, da vi har kan afholde træningslejre i dejlige omgivelser. Lanzarotes natur er meget tæt på Hawaii. Som Paula Newby Frazer engang sagde: " It looks a little like Hawaiiii...!" -  Dette samarbejde har en stor betydning for os alle 4.

Scott (www.scott-sports.com

Jeg er helt sikkert en af verdens heldigste triathleter. Jeg har i 2015 fået et samarbejde med Scott i Tyskland. Jeg kører på deres topmodel Scott Plasma Team Issue. Cyklen er utrolig flot, men den er lige så fantastisk at køre på. Jeg har altid været glad for Scott og har vundet mange af mine VM titler på en Scott Plasma.  Jeg glæder mig til at vise min flotte cykel frem igen til de kommende triathlonstævner.  

Ceramicspeed (www.ceramicspeed.com)

Jeg har også i 2016 en sponsoraftale med Ceramicspeed. Det er et fantastisk produkt og min flotte Scott Plasma Team issue er selvfølgelig opgraderet med Ceramicspeed. Det er en fornøjelse at køre på cyklen. Per P. Cykler er specialist i at montere Ceramicspeed. Per og Jette fra Per P. cykler er en vigtig brik i min karriere.
 .
Bent og Lonnie Andersen | Højgade 18, 7400 Herning - Denmark | Tlf.: 40108652